zen-stone-ishvara-yoga
zen-stones-ishvara-yga
zen-stones-flower-yoga
lotus-ishvara-yoga

Еднократно посещение

10 лева

Карта за 6 посещения

45 лева

Карта за 8 посещения

49 лева

Карта за неограничени посещения

67 лева

Специално предложение

Семейна карта за 2-ма

2 x 8 посещения = 8 8 лева

 109 лв за 2 х неограничени посещения

Карта за неограничени посещения

за 2 месеца

 109 лева

zen-couple-ishvara-yoga
Buddha-zen-ishvara-yoga

Важни уточнения:

* картите за многократно посещение са валидни за 30 календарни дни от дата на издаване

** картата за неограничени посещения за 2 месеца е валидна за 60 календарни дни от дата на издаване

*** студенти, ученици и хора над 60 години ползват преференциални условия. За повече информация - на място в Център Ишвара!!!

**** картите могат да се заплатят и на 2 равни вноски в рамките на първите 14 дни от стартовата дата на картата

 

 

Допълнителна полезна информация

.........

Необходимост от предварително записване:

 -На този етап НЕ Е необходима предварителна резервация. Заповядайте когато Ви е удобно в часовете дадени по график.

Друга важна и полезна информация:

- Молим да бъдете в залата поне 5-10 мин по-рано, за да се подготвите за сесия. Вратата на залата се заключва точно 5 мин, след началото на сесията и всички които дойдат след този час няма да могат да влязат. Това се прави, за да не се нарушава спокойствието и концентрацията на групата. Взаимното уважение е основен принцип на Йога. Благодарим за разбирането!

- В залата по Йога влизаме боси или по чорапи (наличен е рафт за обувки). Налична е съблекалня в залата с базови удобства за съхранение на дрехи и лични вещи.
-  Групите са смесени – за мъже и жени, както и за начинаещи и напреднали.
- Преди сесия - изключваме звука и вибрацията на телефона. Център за Йога и Медитация Ишвара е зона, свободна от телефонни разговори. Време само и единствено за Вас.
- Практикуваме със спортни дрехи, без ципове и метални части, за да не се нараняваме и да не се повреждат постелките. Молим дамите да се съобразяват с облеклото си и то да бъде комфорно и естетично.
- Уверете се, че пикочният мехур и дебелото черво са олекотени, за да не чувствате дискомфорт по време на сесия
- По време на практикуване на йога, както и 30 мин преди и след сесия не препоръчваме да пиете вода или други напитки.
-  Препоръчва се да не сте консумирали обилно храна около 2-3 часа преди йога сесията. Леко хапване и плодове може да се консумират до 1.5 часа преди занятието. Едва ли ще се чувствате комфортно с пълен стомах, правейки упражненията. Ако се притеснявате, че ще ви прилошее, можете да изпиете чаша плодов сок 30 минути, преди началото.
-  Препоръчваме да не се храните и поне 30 мин след часа по йога.
-  В Център за Йога и Медитация Ишвара има хубави и чисти йога постелки. Ако имате своя и желаете да тренирате върху нея – можете да я носите със себе си.
-  Молим Ви да не пушите или да се парфюмирате поне 1 час преди да посетите Центъра. Има хора, които са алергични към различни аромати, а мирисът на цигари е недопустим при практикуване на йога.
-  След занятието можете да обсъдите всички вълнуващи Ви въпроси с инструктура или с другите практикуващи, но по време на часа, се въздържайте от продължителни разговори. По време на занятието се използва непривична за начинаещите в Йога терминология и вие винаги можете да зададете въпрос във връзка с нея, но в случай че въпроса ви изисква подробно разяснение, оставете обсъждането му за след занятието – инструктурът ще Ви даде нужните разяснения, но във време, в което това няма да пречи на останалите.
-  Ако имате по-сериозен здравословен проблем, скорошна операция, бременност или емоционален проблем моля задължително да информирате своя инструктор преди започване на сесията.
- По време на Йога сесия – не се съревноваваме и сравняваме с другите. Йога не е състезание, а индивидуално изживяване. Правите Асаните (пози и упражнения) до толкова до колкото Ви е удобно и приятно. При силен дискомфорт – прекратявате Асаната и след сесия информираме инструктора за проблема. Дишаме само през носа. Опитваме се да сме винаги усмихнати – вътрешно и външно и да се насладим на времето посветено само за нас.
Намасте!